Elektronický průvodce Ostrovem Korfu – 4. část: Řecká kuchyně


 

1.Kapitola „předkrmy, saláty, koláče“:

první kapitola je rozdělena do třech samostatných částí ve kterých naleznete jednotlivé recepty na předkrmy (13 receptů), saláty (14 receptů), koláče (5 receptů)

2.Kapitola „polévky, omáčky, těstoviny:

obsah kapitoly je opět rozdělen do třech samostatných oddílů s recepty polévek (19 receptů), těstovin a rýže (9 receptů) a omáček (5 receptů)

3.Kapitola „maso, drůbež, zvěřina a ryby“:

třetí kapitola obsahuje 4 části receptů na maso (22 receptů), drůbež (10 receptů), zvěřinu (7 receptů) a ryby a mořské speciality (13 receptů)

4.Kapitola „speciality na olivovém oleji“:

v této části naleznete recepty na speciality na olivovém oleji (15 receptů)

5.Kapitola „vejce a omelety“:

pátá kapitola obsahuje recepty na přípravu vajec a omelet (10 receptů)

6.Kapitola „zákusky“:

obsahem kapitoly jsou recepty na přípravu zákusků (10 receptů)

7.Kapitola „nápoje“:

v této části naleznete seznam a popis nápojů se kterými se můžete setkat na ostrově Korfu

Ostrov Korfu - Kerkyra