Elektronický průvodce Ostrovem Korfu – 4. část: Řecká kuchyně
1.Kapitola „předkrmy, saláty, koláče“:
první kapitola je rozdělena do třech samostatných částí ve kterých naleznete jednotlivé recepty na předkrmy (13 receptů), saláty (14 receptů), koláče (5 receptů)
2.Kapitola „polévky, omáčky, těstoviny:
obsah kapitoly je opět rozdělen do třech samostatných oddílů s recepty polévek (19 receptů), těstovin a rýže (9 receptů) a omáček (5 receptů)
3.Kapitola „maso, drůbež, zvěřina a ryby“:
třetí kapitola obsahuje 4 části receptů na maso (22 receptů), drůbež (10 receptů), zvěřinu (7 receptů) a ryby a mořské speciality (13 receptů)
4.Kapitola „speciality na olivovém oleji“:
v této části naleznete recepty na speciality na olivovém oleji (15 receptů)
5.Kapitola „vejce a omelety“:
pátá kapitola obsahuje recepty na přípravu vajec a omelet (10 receptů)
6.Kapitola „zákusky“:
obsahem kapitoly jsou recepty na přípravu zákusků (10 receptů)
7.Kapitola „nápoje“:
v této části naleznete seznam a popis nápojů se kterými se můžete setkat na ostrově Korfu